Categorie: Este interesant

Lucrurile făcute manual nu sunt numai frumoase, dar de multe ori sunt utile

Întotdeauna vreau să decorez casa. Adesea există o dorință și un animal de companie pentru a obține ceva frumos. Și dacă îl puteți crea cu propriile mâini, atunci în general este doar minunat. Într-adevăr, în lucrurile făcute cu propriile mâini, ele transportă o energie specială. Mai mult, va fi întotdeauna unic. Chiar dacă faceți totul în conformitate cu aceeași schemă, cu aceleași materiale, veți primi în continuare 2 lucruri diferite.
Taururile sunt agresive
Taururile sunt agresive
American Pit Bull Terrier este considerat o fiară periculoasă. Dar sunt pit bull terriers cu adevărat agresivi? Această afirmație este incorectă. Un parenting corect va transforma un pitbul într-un prieten loial. Rase trecute În Anglia, taurii au fost hărțuiți de tauri. Mai târziu au fost aduși în America. În SUA există două instituții principale de antrenament pentru câini.
Alergie la un câine: modul în care se manifestă
Alergie la un câine: modul în care se manifestă
Alergia este una dintre cele mai frecvente boli astăzi. Aceasta este o afecțiune dureroasă cauzată de un răspuns inadecvat al sistemului imunitar la anumite substanțe. Pentru a proteja împotriva virusurilor, germenilor și a altor factori nocivi, organismul produce anticorpi (imunoglobuline), care distrug sau neutralizează „inamicul”.
Alergie la pisici: simptome, tratament
Alergie la pisici: simptome, tratament
Conform statisticilor OMS, astăzi fiecare al patrulea locuitor al planetei suferă de alergie și fiecare zecime provoacă o reacție alergică la cei mai iubiți dintre animalele de companie - pisicile. Se cunoaște un fapt istoric că neînfricatul comandant Napoleon Bonaparte a luat imediat zborul când a văzut acest animal: comunicarea cu o pisică i-a provocat sufocare și lacrimare severă.
Glume despre pisici și pisici
Glume despre pisici și pisici
Glumele despre pisici și pisici sunt minunate. Sunt compuse special, își amintesc poveștile adevărate din viață, în care pisicile nefericite amestecate cu reacția lor imprevizibilă și adesea inadecvată, bat scene și ziceri celebre, în general, oriunde există un moment plin de umor, puteți trage cele cu coada de bici, iar acest lucru va face doar chiar mai amuzant.
Aplicații cu câini: cum să faci singur
Aplicații cu câini: cum să faci singur
Aplicațiile sunt o formă simplă și fascinantă de creativitate pe care toată lumea le-a iubit încă din copilărie. Puteți face aplicarea câinelui cu propriile mâini: acesta va fi un cadou minunat, și un element de decor și un accesoriu în ajunul sărbătorii. Dacă un adult dorește să facă munca, atunci puteți alege o opțiune interesantă, care va dura ceva timp, dar care va fi pe placul autorului cu rezultatul.
Terrier australian
Terrier australian
Terrierul australian nu cu mult timp în urmă a fost exclusiv o rasă muncitoare, a trăit în ferme, a lucrat ca veghetor și exterminator al rozătoarelor. Astăzi, un câine fermecător de jucărie a devenit însoțitor. Este inteligentă, veselă și neobosită și nu necesită îngrijiri complicate. Este foarte popular în patria sa, dar puțin cunoscut în afara Australiei.
Toaletă automată pentru pisici din Rusia
Toaletă automată pentru pisici din Rusia
În Rusia, au venit cu o toaletă automată „inteligentă” pentru pisici care depășește analogii străini. Tinerii dezvoltatori ruși au anunțat intrarea pe piața rusă cu litiera lor unică Klozet pentru pisici domestice. Noul gadget îi va salva pe proprietarii de pisici domestice de la curățarea tăvii, iar casa - de mirosul neplăcut.
Telefon pentru bețe - Petcube
Telefon pentru bețe - Petcube
Cu Petcube, proprietarii de animale de companie le pot urmări online. A fost creat pentru persoanele care nu doresc să-și lase „pizdele” acasă nesupravegheate. Dispozitivul, echipat cu o cameră foto, microfon și difuzor, transmite o imagine panoramică cu sunet direct către smartphone. Chiar dacă animalul se îndepărtează de dispozitiv, acesta va rămâne în continuare sub supravegherea camerei Petcube.
Belle și Sebastian: ce rasă de câine
Belle și Sebastian: ce rasă de câine
Câinii sunt foarte populari în cinematografie și adesea eroii ecranului devin preferatele populare. Acest lucru se datorează atmosferei emoționale speciale a unor astfel de filme, care se creează datorită inteligenței, ingeniozității, bunătății și devotamentului animalelor. În filmul „Belle și Sebastian” rasa de câine - câinele de munte Pirinei (Pirineii sau muntele mare) - corespunde pe deplin calităților indicate.
Povestea cum o pisică a mâncat o pungă de gunoi din plastic și a supraviețuit
Povestea cum o pisică a mâncat o pungă de gunoi din plastic și a supraviețuit
Păsărică albă cu ghimbir a fost admisă la organizația Cat Welfare din filiala județului din Wokingham, după ce a fost văzută descătușată la o școală din Ascot, Berkshire. Voluntarii și medicii veterinari ai Organizației pentru Protecția Pisicilor s-au îngrijorat când Henry (așa-numitul pisoi) s-a îmbolnăvit și au observat o bombă ciudată care a apărut sau a dispărut în abdomenul său.
Psihologia prădătorului și „prada” sau este posibilă prietenia?
Psihologia prădătorului și „prada” sau este posibilă prietenia?
În condiții naturale, purrurile se prind de rozătoare, încercând să-și protejeze teritoriul și casa proprietarului de dăunători. Acum, însă, mulți oameni țin șobolani decorativi acasă, care, spre deosebire de cei de pe stradă, sunt foarte drăguți și amuzanți. La fel ca câinii sau pisicile, șobolanii au un număr imens de rase. Și fiecare în felul său este dulce.
Câștigătorii premiilor anuale pentru bunăstarea animalelor Ceva au fost anunțate!
Câștigătorii premiilor anuale pentru bunăstarea animalelor Ceva au fost anunțate!
Pe 8 aprilie, hotelul Burlington, situat în Birmingham, a găzduit premiile anuale de bunăstare a animalelor Ceva, unde au fost anunțați câștigătorii. După dezbateri aprinse, juriul a determinat câștigătorii din fiecare categorie. Pentru cel de-al patrulea an încoace, premiile au fost prezentate voluntarilor, medicilor veterinari și lucrătorilor de caritate, care fac tot posibilul și imposibil să contribuie enorm la cauza bunăstării animalelor.
Frici de pisici: ce sunt?
Frici de pisici: ce sunt?
S-ar părea că pisicile care merg pe cont propriu nu se tem de absolut nimic. Se grăbesc violent la păsări, cu o privire arogantă tachinând câinii. Dar, în ciuda acestui fapt, pisicile, ca și alte viețuitoare, au sentimente și, prin urmare, se tem. Ce temeri au pisicile? Întrebarea eternă a loialității față de pisici Loialitatea față de pisici - mitul sau realitatea?
Cum este o persoană diferită de un animal
Cum este o persoană diferită de un animal
Întrebarea care este diferența dintre umanitate și regatul animal a deranjat oamenii aproape de când și-au dat seama ca o unitate biologică separată. În ciuda faptului că în sistemul de clasificare naturală, oamenii sunt o specie separată de animale, este evident că în dezvoltarea lor sunt la fel de îndepărtate de calea standard de existență a organismelor vii.
Pisică de cochilie și pisică
Pisică de cochilie și pisică
Printre numărul incredibil de culori ale animalelor de companie, pisica de culoare țestoasă se distinge. Acestea sunt animale foarte frumoase, în trei culori, a căror blană este acoperită cu pete și modele bizare. Cu toate acestea, mulți, auzind acest nume al culorii, nici nu știu cum arată. Pentru a înțelege despre ce culoare este, imaginați-vă un pieptene de broască țestoasă sau o scrumieră dintr-o farfurie cu broască țestoasă - aceleași pete de formă neregulată acoperă întreaga suprafață a corpului unei pisici de coacăză.
Cupa Mondială a câinilor World Show Dog 2019
Cupa Mondială a câinilor World Show Dog 2019
Campionatul Mondial de câine Show World Dog Show din 2019 va reuni mii de participanți din întreaga lume. Mulți vor dori să participe la unul dintre evenimentele grandioase din domeniul cinologiei, astfel încât animalul lor de companie să poată concura pentru titlul de „Cel mai bun câine” și să se uite și la reprezentanții diferitelor rase. Unde și când va avea loc Pentru a găzdui World Dog Show, în fiecare an este selectată o nouă țară.
Ce să faci dacă câinele a atacat
Ce să faci dacă câinele a atacat
Riscul de a întâlni un câine agresiv sau bolnav este întotdeauna și peste tot: în drum spre casă, în timp ce mergeți în parc sau departe de oraș. Prin urmare, este important ca toată lumea, inclusiv copiii, să știe ce să facă în cazul în care un câine atacă. Dacă câinele se comportă agresiv Situație: Mergi cu calm pe stradă, drum sau parc.
Organizația pentru Protecția Animalelor Patru Sterilizează gratuit 300 de animale fără stăpân
Organizația pentru Protecția Animalelor Patru Sterilizează gratuit 300 de animale fără stăpân
Organizarea protecției animalelor „Patru labe” în termen de 3 săptămâni, ca parte a unui eveniment caritabil a sterilizat aproximativ 300 de animale fără stăpân. Acest eveniment a avut loc în orașul Vidin, situat în partea de nord-vest a Bulgariei. O echipă de medici veterinari cu experiență sterilizează animale fără stăpân capturate de voluntari absolut gratuit.
Tăierea animalelor: ce este?
Tăierea animalelor: ce este?
Din ce în ce mai des, clinicile veterinare au început să ofere serviciul de animale de companie. Nu toți proprietarii știu despre ciocnirea animalelor, despre ce este vorba și de ce este nevoie. Prin urmare, vom pune totul pe rafturi. Chip - ce este? Cipul este un mic microcip care este înconjurat de sticlă care nu este sfâșiată de corp (cu puțin mai mult de un centimetru lungime și aproximativ 2 mm lățime), adică aproape ca o imagine.
Ce să faci dacă o pisică neagră a traversat drumul
Ce să faci dacă o pisică neagră a traversat drumul
Dacă o pisică neagră traversează drumul, așteptați eșecul. De îndată ce animalul apare doar în depărtare, o persoană se grăbește deja să treacă pe cealaltă parte a străzii sau așteaptă un trecător curajos, care va fi primul care va risca să treacă linia fatală. De unde au rămas rădăcinile pisicii negre a fost întotdeauna un simbol al necazurilor. În Egiptul antic, acest animal era considerat întruchiparea zeiței Bast.